Aktiviteter i 2022

Det er med stor glæde, at vi allerede nu kan fremlægge en færdig årsplan for aktiviteter i Holbæk og Omegns Fugleforening 2022.

Året vil byder på en masse spænde og lærerige oplæg fra  dygtige oplægsholdere.

Flere af oplægsholderne har ikke tidligere gæstet Holbæk og Omegns Fugleforening, så der er helt sikkert garanti for nye oplevelser.

Så hvis du ikke allerede er medlem, så skynd dig, at blive medlem.

Du kan indmelde dig online.

Invitation til næste medlemsmøde d. 10 februar Kl. 19

Denne aften får vi besøg af Claus Nielsen der vil fortælle om sin sidste fugletur til Ecuador.

Der venter os helt sikkert en rigtig spændende og lærerig aften.

Med 1622 registrerede fugle arter, er Ecuador et af de lande i verden, som rummer flest fuglearter. Tager man landes størrelse i betragtning, er tallet endnu mere imponerende.

Til sammenligning er der 858 arter i USA som dækker en langt større landmasse.

Vi skal besøge 3 lodge på denne tur. San Jorge lodge, som ligger 3200m. over havet.

Casa Divina Lodge som ligger 1000 m. over havet, Samt Napo Lodge i amazonregnskoven, 300 m. over havet. På disse tre lodge møder vi et væld af fugle, hvoraf en stor del af dem er yderst velkendt i vores voliere. Kort sagt et overflødigheds horn af farverige tangaer, kolibrier, tukaner, og papegøjer, bl.a. den sjældne Rødmasket Pragtpapegøje, som er ukendt i fangenskab

Der afholdes medlemsmøde den anden torsdag i hver måned i Multihuset, Arenavej, 4300 Holbæk.