Aktiviteter i 2022

Det er med stor glæde, at vi allerede nu kan fremlægge en færdig årsplan for aktiviteter i Holbæk og Omegns Fugleforening 2022.

Året vil byder på en masse spænde og lærerige oplæg fra  dygtige oplægsholdere.

Flere af oplægsholderne har ikke tidligere gæstet Holbæk og Omegns Fugleforening, så der er helt sikkert garanti for nye oplevelser.

Så hvis du ikke allerede er medlem, så skynd dig, at blive medlem.

Du kan indmelde dig online.

Indbydelse til Årets VOLIERERTUR søndag den 28 august.

I år har vi været så heldige, at Vestsjællands Fugleforening har tilbudt, at arrangere en tur for os hvor vi skal besøge fem meget spændende fuglehold blandt deres medlemmer.

Dagen vil byde på blandede fuglehold lige fra Araer, små parakitter, lorier samt småfugle, der vil være noget for en hver smag.

Turen er gratis for medlemmer, foreningen dækker alle udgifter til transport mm.

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig hurtigst muligt og medbringe en madpakke.

Vi mødes kl 08.45 ved Frøsalget.

Der afholdes medlemsmøde klokken 19,30 den anden torsdag i hver måned i Multihuset, Arenavej, 4300 Holbæk.