Aktiviteter i 2022

Det er med stor glæde, at vi allerede nu kan fremlægge en færdig årsplan for aktiviteter i Holbæk og Omegns Fugleforening 2022.

Året vil byder på en masse spænde og lærerige oplæg fra  dygtige oplægsholdere.

Flere af oplægsholderne har ikke tidligere gæstet Holbæk og Omegns Fugleforening, så der er helt sikkert garanti for nye oplevelser.

Så hvis du ikke allerede er medlem, så skynd dig, at blive medlem.

Du kan indmelde dig online.

Invitation til næste medlemsmøde d. 11 juni

Næste medlemsmøde er den 11 juni som er et havemøde.

Denne gang afholder vi det årlige havemøde hos Tommy Johansen i Nørre Asmindrup.

Her bliver der mulighed for, at beundre en stor flot have med et stort og alsidigt fuglehold.

Tommy er foreningens artsrepræsentant for frugt og insektædere, og hans store fuglehold indeholder mange spændende arter inden for frugt og insektædere, samt en del andre fuglearter blandet andet parakitter. I Tommys have er der blandt andet en stor volierer på 30 meter hvor der er god mulighed for, at spotte flere forskellige arter, Vi ses til en hyggelig dag hos Tommy d. 11 juni klokken 14.00.

Skulle der komme lidt fugtigt vejr, så har Tommy garanteret, at det ikke bliver noget problem.

Ps. Tommy har lovet at der vil være lidt forplejning i form af Kaffe og Kage.

Adressen står i FUGLEPOSTEN.

Der afholdes medlemsmøde klokken 19,30 den anden torsdag i hver måned i Multihuset, Arenavej, 4300 Holbæk.