Dansk Fuglehold

Danmarks ældste og største

blad om fuglehobbyen.

Tryk på link og læs mere.

Velkommen til

Holbæk og Omegns Fugleforening

Frøsalget

Som noget unikt har Holbæk og Omegens Fugleforening, vores eget salg af Fuglefrø og tilbehør til fuglehobbyen. Frøsalget er åbent for alle.

Salget forgår fra vores lager på adressen

Rørvangsparken 12, 4300 Holbæk.

Vi har åbent hver onsdag klokken 18-20.00 og Lørdag klokken 10-13.00

Der ud over har vi indgået samarbejde med Dagli Brugsen i Vipperød og Menu i Smedelundsgade hvor der er mulighed for, at købe Vildtfugle blanding fra Holbæk og Omegns Fugleforening.

Mulighed for køb og udlevering  af fuglefrø og vildtfugleblandinger mm i Odsherred Loppe- og Genbrugsmarked.

Kontaktperson Bjarne D. Jørgensen tlf. 21430912

Kontakt Frøsalget på tlf: 22282776

eller E-mail: frosalg@holbaek-fugleforening.dk

Frøblandinger

NYHED!!

Frøsalget har nu fået forhandling af de kendte Psittacus pellets som er et fuldfoderprodukt særligt designet til de enkelte arter og størrelser.

Frø

Foder og strøelse